Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na Pervin Buldan yanıtı!

1170 izlenme 08 Mart 2021
Reklamlar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine devam ettiği Sincan’da yaptığı açıklamada 8 Mart dünya kadılar günü dolayısıyla tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı. 

Akşener, Ekrem İmamoğlu’nun kadınlar günü dolayısıyla paylaştığı tweeti ve Yavuz Ağıralioğlu’nun verdiği tepkiyi nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi: 
“Türkiye’de biz İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye’nin ilk örneği kendi partimizdir. Dolayısıyla hem Sayın İmamoğlu’nun tweeti hem Yavuz Ağıralioğlu’nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan yani hürriyetçilik ilkesi çerçevesi içinde değerlendirilmesi gereken iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu’nun attığı tweeti bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla bende saygı duyuyorum.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'nin 55 milyar dolarla seçimi alma hesabı paylaşıldı Eski hakimden Türkiye için 'şeriat' uyarısı Deva Partisi 'ni hedef alan Süleyman Soylu'ya Ali Babacan 'dan olay yanıt! Emekli ve memur zamları şimdiden belli oldu. TÜİK'e göre enflasyon 1 bile değil binde 4