Mete Yarar ile Barış Yarkadaş arasında sert tartışma!

5183 izlenme 17 Ekim 2019
Reklamlar
Habertürk canlı yayınına katılan Mete Yarar ve Barış Yarkadaş’ın tartışması gergin anların yaşanmasına sebep oldu.  Canlı yayında AKP’li olduğunu söyleyen Yarar, “Devlet ile ilgili olan bir konu AKP’ye yarıyor diye bana AKP propagandası yapıyorsun” dedi.

Barış Pınarı Harekatı’nın iç siyasete etkisinin konuşulduğu programda Mete Yarar, harekat ile Kıbrıs konusunu kendine göre bağlantılandırınca Barış Yarkadaş’dan, Yarar’a sert uyarı geldi. Yarkadaş’ın canlı yayında ‘Örtülü AKP propagandası yapıyorsun” demesi üzerine ortalık bir anda karıştı.

Yarkadaş’ın ‘AKP propagandası yapmayın’ uyarısı üzerine siniri bozulan Mete Yarar, “Devlet ile ilgili olan bir konu AKP’ye yarıyor diye bana AKP propagandası yapıyorsun” şeklinde sert çıkış yaptı. Ardından ikili tartışmaya dönen tartışma sonucunda Didem Arslan Yılmaz, reklama gitmek zorunda kaldı.

STÜDYODA ORTAM GERİLDİ
 
Programda AKP’li olduğunu da söyleyen Mete Yarar, “Zaman deşifre etme zamanı” sözleriyle Barış Yarkadaş’a göndermede bulundu. Bu sözler sonrası stüdyoda ortam gerilirken Barış Yarkadaş, “AKP’nin politikalarını bana ‘devletmiş’ gibi anlatma” diyerek Yarar’ı bir kez daha uyardı.

‘AĞZINI BURNUNU OYNATMA TERBİYESİZ’

Tartışmanın uzaması ve Barış Yarkadş’ın ”Bırak bana anlatma, sen benimle düzgün konuş” diye sözlerini sürdürmesi üzerine moderatör Didem Arslan Yılmaz programı bir anda ver arayı ver arayı diyerek kapattı. Yılmaz’ın zor anlar yaşadığı programa ‘Ağzını burnunu oynatma terbiyesiz’ sözleri damga vurdu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya: Gerekeni yapmadın, görüşeceğiz MSB'den Amirallerin bildirisine tepki Özgür Özel'den Erdoğan'a 'Ananı da al git' cevabı! İBB yardımını alan vatandaştan duygulandıran teşekkür