Mete Yarar ve Deniz Zeyrek'in korona virüsü kavgası!

2207 izlenme 23 Mart 2020
Reklamlar
Güvenlik uzmanı Mete Yarar ile Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Habertürk ekranlarında korona virüs tartışması yaşadı. Yarar, program başında söylediği cümleleri daha sonra inkar edince Zeyrek'ten tepki geldi.

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu 'Habertürk Gündem' isimli programa gazeteci Deniz Zeyrek ile güvenlik uzmanı Mete Yarar arasında yaşanan korona virüs kavgası damga vurdu.

Korona virüs ile ilgili konuşan Yarar, önce SARS ve MERS gibi virüslerin ortamda yaşamadığını iddia etti.

Yarar, şöyle konuştu:

"Kartonda şu kadar süre yaşıyor, ahşapta bu kadar süre yaşıyor. Öbür hastalıklarda bunların hiçbiri yoktu. Küresel ticaret anlamında en büyük sıkıntılardan biri bu."
 
Deniz Zeyrek daha sonra SARS ve MERS gibi diğer virüslerin de ortamda yaşadığını söyleyince, Mete Yarar "Ben diğerleri ortamda yaşamıyor demedim" diyerek dakikalar önce kullandığı ifadeleri inkar etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Erdoğan ve AKP'liler Gece Gündüz Bunu Söyleyecekler' Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş kara haberi verdi. Hazır olun diyerek ekonomideki yaklaşan fırtınayı açıkladı Hafta İçi Sokağa Çıkma Yasağı Geliyor! Fatih Portakal'dan Erdoğan'ı uykusuz bırakacak paylaşım. Seçimin sonucunu açıkladı