Ana Sayfa
23 Ağustos 2021 ( 1062 izlenme )
Reklamlar

Meteorojiden 11 ile yağış ve sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Artvin, Erzincan, Ağrı, Erzurum, Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanak yağış ve sel uyarısı yaptı. 

DHA'nın haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimleri) ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Erzincan'ın doğusu, Ağrı'nın kuzeyi, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri) bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ayrıca, gök gürültülü sağanak yağışların saat 11.0019.00 arasında etkili olmasının tahmin edildiği belirtildi. 



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arjantin'de 'kurtarma operasyonu' bekleyen gençlerden çağrı Havalimanında garanti ödeme faciası Kulislerden yeni bilgi sızdı. Erdoğan Meclis’i 10 Mart’ta feshedecek Fatih Altaylı'dan Doğu Perinçek'e çok ağır ağır sözler