Ana Sayfa
24 Ocak 2021 ( 780 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji ardı ardına uyardı. Bu gece fena bastıracak. Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara ve Ege Bölgesi’nde fırtına bekleniyor. Meteoroloji, uyarı üstüne uyarı yaparken, kıyı Ege ve Antalya’nın doğusunda ayrıca kuvvetli bir yağış bekleniyor. İstanbul’da fırtınanın 120 kilometreye kadar çıkması bekleniyor. İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Balıkesir ve Çanakkale’de sağanak yağış olacak.

Meteoroloji, İstanbul için kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı sarı kodlu uyarı yaptı. Meteroloji'nin internet sitesinde yer alan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

"Güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (6090 km/sa, yüksek kesimlerde 90120 km/sa) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

yagis.jpg

Bu gece saat 02.00'de başlayacak kuvvetli rüzgar ve fırtınanın yarın gece saat 23.00'e kadar sürmesi bekleniyor.

ese79fxuaenn9.png

YAĞMURUN KARA DÖNMESİ BEKLENİYOR

“Salı günü Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege’de sağanak yağış olacak. Yağışa bağlı olarak bu bölgelerde sel olma riski var. Salıdan çarşambaya geçişte, akşam ve geceden itibaren Trakya’da, Marmara’nın güneyinde, İç Anadolu’da ve Batı Karadeniz’de kar yağışı bekliyoruz. İstanbul’da kar yağma olasılığı var. Ama kar yağma ihtimali yüzde 50’yi geçmedi henüz. Bu olasılık takip ediliyor. Kar yağsa bile bu yağış en son İstanbul’da görülen kar yağışı kadar olmayacak. Daha çok salıdan çarşambaya, çarşambadan perşembeye geçişte akşam ve gece vakitlerinde yağmurun kara dönmesi bekleniyor.”

0729cdd6280c45d9be33d9174c965dd2.jpg

MARMARA VE EGE’DE FIRTINA

Öte yandan Meteoroloji’den yapılan son dakika değerlendirmesinde Kuzey Ege’de Güney Ege ve Marmara'da güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (5074 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın akşam saatlerinden sonra Ege'de, gece Marmara'da etkisini kaybedeceğin tahmin edildiği bilgisi geçildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu bir işaretti ve sıradaki geliyor İmam Hatip'li Vatandaş'tan Cübbeli Ahmet'e Cevap Doğalgaza gece yarısı zammı. 1 Nisan şakası değil gerçek AKP'li vekil fena yakalandı: "Hiç kullanmadım" dedi ama...