Meteoroloji'den 4 il için yoğun kar yağışı uyarısı

1133 izlenme 11 Ocak 2020
Reklamlar
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; Rize, Artvin, Giresun ve Trabzon'da, yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağmur, iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar bekleniyor.

Doğu Karadeniz'de yer alan Rize, Artvin, Giresun ve Trabzon içinkuvvetli yağmur, iç ve yüksek kesimlerde de yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de görülecek yağışların, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu (Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele, Eynesil, Çanakçı, Doğankent ve Güce) ve Trabzon'un batı ilçelerinde (Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Şalpazarı ve Tonya) kuvvetli yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise yoğun kar (20 santimetre üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

VATANDAŞLAR OLUMSUZLUKLARA KARŞI UYARILDI

Vatandaşların ve yetkililerin, söz konusu bölgedeki illerde meydana gelmesi beklenen kar yağışı nedeniyle ani sel, tipi, su baskını, kuvvetli rüzgar, buzlanma, don ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doktora öğrencisinin elendiği soru şoke etti. İkinci soruya verdiği cevap saç baş yoldurdu Ahmet Ercan 7 büyüklüğünde deprem beklenen kenti açıkladı İki uzman dolar için tarih vererek uyardı Barış Yarkadaş ile Şamil Tayyar canlı yayında birbirine girdi: