Ana Sayfa
29 Aralık 2019 ( 1084 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji'den İstanbul için 'turuncu' uyarı!

Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da yarın şiddetli fırtına beklendiğini açıkladı. İstanbul için 'turuncu' kategori uyarısı yapılırken vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için 'turuncu' kategoride uyarı yayınladı. 30 Aralık 00.00 ile 31 Aralık 09.00 saatleri arası için yapılan uyarıda, "Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına yer yer kuvvetli fırtına (70100 Km/saat) bekleniyor. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

TURUNCU UYARI NEDİR?

Hava durumu tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt gündem yaratacak bir Sedat Peker tiviti attı MHP’li vekilden Fatih Altaylı’ya tehdit Recep Tayyip Erdoğan: “Depremi durdurma şansımız var mı?” ERDOĞAN'IN MALVARLIĞI İLE İLGİLİ OLAY SÖZLER!