Ana Sayfa
20 Kasım 2021 ( 591 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji uyardı. Bu bölgelerde kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre, bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz , Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ile Konya ve Sinop çevrelerinin de yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (4060 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (4060 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'ın "mandacılık" suçlamasına net yanıt: Biden ile görüşmek için... Meteoroloji'den beklenen haber geldi! Yeni haftada kar var Hangi partiler baraj altında kaldı. Ankette son bomba. Her şey altüst oldu CHP'li Mülayim Demirtaş o fotoğrafları tek tek gösterdi! AKP'yi yerin dibine soktu!