Ana Sayfa
05 Eylül 2021 ( 1402 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji yeni hafta için uyardı. Yarın sabah Marmara'yı etkisi altına alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. Yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Yetkililer, vatandaşlara, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve trafikte aksamalara karşı dikkatli olmaları uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada yarın, sabah saatlerinden itibaren rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden Marmara'da (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) fırtına ve yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına (6090 km/sa) şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.

Vatandaşların, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile trafikte aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş kendisiyle televizyona çıkmak isteyen Melih Gökçek'e böyle yanıt verdi: Tedavi olsun muhatap olurum Yılmaz Özdil'den flaş yazı: 'Dünya çapında bu başarıya sahip tek ülke Türkiye' Sedat Peker bu defa da elindeki 74 bin 900 kişilik listeyi açıkladı Ülkenin getirildiği noktaya bakın. Mültecileri buraya getirilenler mutlu musunuz