Ana Sayfa
08 Eylül 2019 ( 8111 izlenme )
Reklamlar

MHP’den Yaşar Okuyan'a çirkin cevap.. Ananla ya da karınla olabilir

MHP’den Bahçeli’ye ‘kasetin var mı’ diye soran Yaşar Okuyan’a cevap: Ananla ya da karınla olabilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ekrem İmamoğlu ile ilgili “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” sözlerinin başlık haline getirildiği bir haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Bahçeli’ye yönelik “Kasetin var mı?” diye sormuştu.

Halkweb.com.tr’in haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ekrem İmamoğlu ile ilgili “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” sözlerinin başlık haline getirildiği bir haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Bahçeli’ye yönelik “Kasetin var mı?” diye sormuştu..

Yaşar Okuyan’ın bu sorusuna MHP yönetiminden çirkin bir “yanıt” geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Twitter hesabından yanıt verdiği Yaşar Okuyan’a “Müptezel Yaşar” diye seslenirken “Eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tele 1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünyaca ünlü ajanstan dikkat çeken Erdoğan yorumu: İktidara gelmesinden bu yana en belirsiz seçimi İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Erbakan'ın danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yaptı Atatürk sayesinde okuyup Atatürk'ü yok sayan AKP'li kadını iki cümleyle dağıttı. Annesi 11 Yaşındaki Çocuğu Adnan Oktar'a Götürmüş! İşte O Korkunç Ses Kaydı