Ana Sayfa
26 Ağustos 2021 ( 3137 izlenme )
Reklamlar

MHP'li yöneticiden İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e ağır hakaret ve küfürler...

Aydın'da MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, sosyal medyada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e hakaret etti. Çakır'ın, İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı eleştirdiği paylaşımında, Akşener'e ithafen 'FETÖ'nün metresi' ifadesini kullanması tepkilere neden oldu.

Dijitalgaste'den Egehan Erkün'ün haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında skandal bir ifade kullandı. Çakır, Aydın’ın Nazilli ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı eleştirdiği paylaşımda, Meral Akşener hakkında “FETÖ’nün metresi” ifadesini kullandı.

İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı ziyaret etti. Eski MHP’li başkan Bayraktar, Özcan’ın ziyareti esnasında çekilen fotoğrafları, “Abimiz, dostumuz, güzel insan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, arkadaşlarıyla mekanımıza şeref verdiler. Var olsun” mesajıyla sosyal medya hesabından yayımladı.

“FETÖ’NÜN METRESİ”

MHP Buharkent İlçe Başkanı Çakır, Bayraktar’ın paylaşımının altında Kürşat Engin Özcan’ı eleştirdiği bir mesaj yayımladı. Çakır, “Altı yıl MHP ilçe başkanlığı yap, belediyenin avukatlığını yap, ülkücü şehit kardeşi ol, ondan sonra bütün bu öğrendiklerinle FETÖ’nün metresinin peşine takıl, davanı sat yok öyle abi dost güzel insan hain haindir bi dönemlikti o da kalmadı zaten” ifadelerini kullandığı yorumda, Nazilli Belediye Başkanı Özcan’ı eleştirirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ise “FETÖ’nün metresi” ithamında bulundu. Çakır’ın paylaşımı tepkilere neden oldu.


BAYRAKTAR: “BU ZİYARETİ POLEMİK KONUSU YAPACAK DEĞİLİZ”

Çakır'ın yorumu ardından açıklama yapan MHP eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “Arkadaşlar bize gelen herkes tanrı misafiridir, bizim kapımız herkese açıktır. Kürşat Başkan da abimizdir, dostumuzdur. Bu ziyareti polemik konusu yapacak değiliz. Dediğimiz gibi bizim kapımız da, gönlümüz de herkese açık. Kürşat Başkana ve bizi ziyaret eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.


İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA: “UTANMAZLIKTIR, AHLAKSIZLIKTIR, ALÇAKLIKTIR”

İYİ Parti Buharkent İlçe Başkanı Serdar Kocakaya, MHP İlçe Başkanı Mustafa Çakır’ın Meral Akşener hakkında kullandığı ifadeleri kınadı.

Açıklamasında, Çakır’ın sözlerini utanmazlık, alçaklık ve ahlaksızlık olarak değerlendiren Kocakaya şunları söyledi:

“Mustafa Çakır'ın üslubü ve iddiası açıklıdır, utanmazlıktır. Bir siyasi parti temsilcisine, en ahlaksız bir insana dahi yakışmamaktadır. Bu alçaklıktır. Lanet FETÖ belasını AK Parti yıllarca beslemiş ve peşinden gitmiştir. Bugün de maalesef MHP, AK Parti’ye koltuk değneği olma vazifesini üstlenmiştir.

İYİ Parti Genel Başkanımın FETÖ terör örgütü ile en ufak bir bağlantısının olmadığı açıktır. Genel Başkanım Meral Akşener’in dediği gibi, “FETÖ bağlantımı ispatlamazsanız şerefsizsiniz”. İspatlayın, şerefsiz şerefsiz gezmeyin.

AK Parti ve minik ortağı partilerinin eridiğini, oy kaybettiğini görenler, ahlaklarını denetim altına almayanlar, öfke ve nefretten beslenenler, bu alçak üslupla abuk sabuk konuşabilmektedirler.

Genel Başkanım Meral Akşener, Genel Başkanım olmasından öte bir annedir, bir kadındır. Türk örf ve adetlerimizde anneye, kadına dil uzatılmaz, iftira atılmaz. MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır’a, attığı bu iftirayı aynen iade ediyorum. İspatlamazsanız şerefsizsiniz.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İbrahim Kalın Sedat Peker olayında muhalefeti suçlu buldu. Saray'dan Soylu'ya destek Fahiş kira artışına hapis cezası geliyor. Adalet Bakanlığı duyurdu Muharrem İnce: "Bu kumpas benden çok Kılıçdaorğlu'na kuruldu" Bankalardan yeni masraf kalemi