Ana Sayfa
09 Mayıs 2020 ( 1998 izlenme )
Reklamlar

MHP'liler aynı mesajı paylaşınca akıllara soru işareti bıraktı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın Devlet Bahçeli’nin 2011’deki tek başına iktidar ile ilgili sözlerinin paylaşmasının ardından MHP’nin üst düzey isimlerinin de Bahçeli’nin fotoğraflarını paylaşması dikkat akıllarda soru işaretleri doğurdu.

Yalçın’ın bu paylaşımının ardından ise, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve MHP’li Meclis Başkanvekili Celal Adan’dan dikkat çeken paylaşımlar geldi.  

MHP’de gündem yaratan gelişmeler yaşanıyor. MHP Genel Başkanı Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2011’deki "Kararsızlığın, inançsızlığın, gecikmenin ve tembelliğin başarısızlığı hazırlayan unsurlar olduğu şüphesizdir. Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur, ihtiyaçtır ve geleceğin lider ülke idealinin gerçekleşmesi buna bağlıdır" sözlerini paylaştı.

MHP'DE NE OLUYOR?

MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın Semih Yalçın'ın paylaşımı ile aynı dakikalarda “Bozkurt duruşu olmalı insanın, hain pusuları bertaraf eden, Bozkurt bakışı olmalı insanın, yurduna göz dikenin gözünü oyan, Bozkurt Lideri olmalı insanın, ergenekondan çıkarıp vatan kuran, vatan kurtaran!” paylaşımı yaptığı görüldü
 
Yaşanan bu gelişmeler, MHP ittifak ortağı AKP'ye bir mesaj olarak algılanırken diğer yandan da MHP'de ne oluyor sorusunu akıllara getirdi. 

mhpppp.jpg

SEMİH YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan MHP'li Yalçın'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Yalçın açıklamasında, "Hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır." dedi.

Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

1Sosyal medyada bazı yorumcular, kendi aculluklarını ve isabetsiz değerlendirmelerini sorgulamak yerine kabahati başkalarında aramaya çalışmaktadır. Hatta kimi faturayı parti politikalarımıza çıkarmaya çalışarak kendi kusur ve eksikliklerini örtbas etmeye çalışmaktadır.

2 MHP’nin tutumunu hâlâ anlamıyoruz moduna girip “siyasi şıklıktan” dem vuranlar, söylediklerimizden söylemediklerimizi çıkaranlardır. Bu gibiler, esasen söylemediklerimiz üzerinden yorum yaptıkları içindir ki söylenenler karşısında şaşkınlık içerisinde kalmaktadır.

3 Hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır.

s1046.jpg

s2042.jpg

3s.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan Konuşurken Bir Anda Uyuyakaldı Erdoğan'ın 'gönüllü karantina' çağrısına bir yurttaştan yürek yakan isyan Fatih Altaylı PKK’nın 12 askerimizi şehit ettiği saldırıların kime yaradığını açıkladı. Her şeyi anlatan yazı Can Ataklı'dan bomba iddia! Kadir Topbaş'ın ölümünde gizlenen gerçek