Ana Sayfa
24 Aralık 2019 ( 321 izlenme )
Reklamlar

MHP'yi dinsizlikle suçlayan AKP'liye sert tepki: "Hasan denilen dinsiz"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Samsun Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi Hasan Uzunlar’a çok sert tepki gösterdi

Hasan Uzunlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili idi.

Uzunlar’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında 10 Kasım’da sosyal medya hesabından yaptığı "Fatiha yerine korna ile anılan tek kişisin" demişti. Uzunlar yaptığı paylaşımlarda Atatürk’e yönelik “dinsiz, alkolik” gibi ifadelere yer vermiş 10 Kasım’da Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşuna tepki gösterilen fotoğraflar paylaşmıştı. “Mustafa Kemal Türk değil ki, Atatürk olsun” şeklinde bir alıntıyı da paylaşan Hasan Uzunlar, kılık kıyafet devrimine ilişkin resmin altına ise “Yahudi şapkası benzetmesi” yapmıştı.

Uzunlar’ın ifadelerinin tepki çekmesinin ardından Grup Başkanvekilliği görevinden alındığı duyurulmuştu.

BU SEFER CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI MHP’Yİ HEDEF ALDI

Görevden alınmak Hasan Uzunlar’ı durdurmadı. Uzunlar bu sefer MHP’yle karşı karşıya geldi.

Cumhur İttifakı’nda ortakları olan MHP’deki Müslüman kesimin gittiğini ileri süren Uzunlar "Her zaman söylerim, MHP'den ayrılan Müslüman kesim Muhsin Yazıcıoğlu ile devam ettiler. Milliyetçi kesim MHP'de kaldı. İP'ye de tüm bunlardan arta kalanlar gitti" dedi.


MHP’DEN TEPKİ: “HASAN UZUNLAR DENİLEN KÜÇÜK BEYİNLİ YİNE ZIRVALAMIŞ”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Hasan Uzunlar’a çok sert tepki gösterdi. Enginyurt, kendilerini “dinsiz” olarak niteleyen Uzunlar’a karşı şu ifadeleri kullandı:

“Ak Parti, Samsun Büyükşehir Meclis üyesi Hasan Uzunlar denilen küçük beyinli yine zırvalamış.

‘MHP de Müslüman olanlar, Muhsin Yazıcıoğlu'na gittiler’ demiş. Yani bu durum da MHP de kalanlar Müslüman olmuyor, Hasan denilen pisliğe göre.

Hasan denilen dinsiz! Sen kim Müslümanlık kim.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İŞTE BAHÇELİ'NİN UTANDIRAN VE KAHREDEN ÖZELLİĞİ.. Erdoğan'ın Suriyeli çarkı... İşte AKP MYK toplantısında konuşulanlar Nihat Hatipoğlu Hinduları Müslüman ilan etti AK Partili Muş, yeni vergi düzenlemesinin detaylarını açıkladı!