Milli Eğitim Bakanı bu görüntüleri izlesin

621 izlenme 20 Aralık 2019
Reklamlar
Sedef Erken sosyal medya hesabından dikkat çekici bir video paylaştı.

İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Sedef Erken sosyal medya hesabından dikkat çekici bir video paylaştı. Videoda, otizmli bir çocuğa öğretmeninin nasıl kötü muamele ettiği görülüyor. Kaynaştırma sınıfında olan otizmli çocuk tüm bağırmalarına rağmen öğretmeninin yanına giderken, öğretmeni ise, “Nedir bu ya. Yedi bitirdi beni lanet olsun. Yeter. Utanmaz bir de. Tükürme terbiyesizliğini biliyorsun ama. Git başımdan, hasta mıdır nedir ya. Bu çocuğu alın başımdan ya da ben gideyim. Bakar mısın şuna. Çocuk değil bu. Çocuk böyle olmaz. Cehennem azabı çektiriyor bu çocuk bana” diyor ve masasının üstündeki çocuğun çantasını yere fırlatıyor.

Videoyu paylaşan Sedef Erken de, “Kaynaştırma öğrencisinin sınıfta yaşadıkları bunlar. Ben burada sinir krizi geçiren bir öğretmen ve ondan kopmamak için tekrar tekrar kucağına koşan sevgi dolu bir çocuk görüyorum. Toplum yine bu öğretmeni linç ederek konuyu geçiştirmemeli, burada konuşacak çok şey var” şeklinde mesaj yazarak duruma tepki gösterdi.

İşte o video:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Tunç açıkladı. Boş tutulan evlerle ilgili yeni sistem Fatih Altaylı’dan Erdoğan’ı çok kızdıracak yazı! Vatandaştan değil kimlerden para istenilmesi gerektiğini yazdı Virüs, deprem, yanardağlardan sonra gizemli cisim dünya yörüngesine oturdu Bakan Karaismailoğlu ile Fahrettin Altun hakkında suç duyurusu