Ana Sayfa
03 Mayıs 2023 ( 2075 izlenme )
Reklamlar

Muharrem İnce adaylıktan çekilme şartını açıkladı

Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, SÖZCÜ Televizyonu’nda yaptığı açıklamada adaylıktan çekilme şartını açıkladı.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı SÖZCÜ TV'de. Alişer Delek moderatörlüğündeki “Liderler Özel'e” bu akşam Muharrem İnce konuk oldu. İpek Özbey, Simge Fıstıkoğlu, Uğur Dündar ve Aytunç Erkin'in sorularıyla merak edilenleri yanıtlıyor.

İnce burada yaptığı açıklamada adaylıktan çekilme şartı olarak “Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şevval Şahin bu soruları bilemeyince stüdyoyu terk etti! Atatürk, İstiklal Marşı, Türkiye kaç bölge? ve Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz? Saray'a yakınlığı ile bilinen Demet Akalın atanamayan öğretmenlerin eylemine katıldı. Faik Öztrak Erdoğan'ın her yerden sildirdiği o fotoğrafı gösterdi! Konu: Sedat Peker'in ifşaları... Doğalgazda Zam Değil İndirim Yapmışlar!