Ana Sayfa
31 Ekim 2021 ( 677 izlenme )
Reklamlar

Muharrem İnce'den yeni Dolar tahmini

2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde "Erdoğan seçilirse Dolar 810 TL olur" diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yeni Dolar tahminini açıkladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Karadeniz ziyaretleri kapsamında partisinin Giresun ve Ordu İl Başkanlığı binalarının açılışını gerçekleştirdi.

Giresun’da konuşan İnce, şunları söyledi:

"BÜTÜN BUNLARIN SUÇLUSUNU ARAYAN BİR KİŞİ VAR"

Türkiye'de pahalılık, geçim sıkıntısı almış başını gitmiş. Köprü pahalı olunca, mazot pahalı olunca tabi ki domates pahalı olacak. Geçim sıkıntısı zorlaşacak. Bütün bunların suçlusunu arayan bir kişi var.

"EĞER BU KAFAYLA GİDERSE..."

Suçu kendinde aramayıp marketçide, soğancıda, patatesçide arayan bir Erdoğan var. Erdoğan'ın yönetim şekli, kendisi bir problem. ‘Erdoğan bir daha seçilirse dolar 810 lira olur demiştim’, oldu. Bu kafayla giderse dolar 18 lira olur. Ama gidemeyecekler, fazla ömürleri kalmadı.

"ATATÜRK'LE UĞRAŞANLARI BAŞINDAN GÖNDERECEKTİR BU MİLLET"

Alenen artık Atatürk'le kavga ediyorlar. 30 Ağustos'ta bir Fatiha okumuyorlar, 29 Ekim'de adını anmıyorlar hutbede. Gidecekler. Bu millet Atatürk sevgisini yüreğinden silmez. Atatürk'le uğraşanları başından gönderecektir bu millet.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Motorine sürücüleri çıldırtacak zam Akaryakıtta ÖTV tutarı arttı TÜGVA belgesinden işsiz kadına taciz çıktı! Bütün şehir “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” sesiyle inledi