Ana Sayfa
31 Ekim 2021 ( 208 izlenme )
Reklamlar

Muhsin Yazıcıoğlu helikopter kazasından önce Beni öldürmek istiyorlar demiş

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu yakın çevresine, “13 defa suikast geçirdim, beni öldürmek istiyorlar dediği iddia edildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile Sözcü muhabiri Veli Toprak'ın birlikte yazdığı Son AlperenMuhsin Yazıcıoğlu'nun Sır Görüşmeleri kitabından çıkan yeni detaylar gündeme bomba gibi düştü.

Kitapta helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatından kısa süre önce yakın çevresine defalarca suikaste uğradığını söylediği ve "Beni öldürmek istiyorlar" dediği aktarıldı.

Kitapta röportaj veren Avrupa Nizamı Alem Ocakları Kurucusu Zülfü Canpolat, "Yurt dışına çıktım, firardım. Beni aradı, Almanya'da buluştuk. '13 defa suikast geçirdim' dedi. 'Komplo teorisi değilmiş, beni öldürmek istiyorlar. Allah'ın takdiri ve mukadderatından kaçmam, ben döneceğim Türkiye'ye' dedi. Vedalaştık, 2.5 ay sonra şehadet şerbetini içti" ifadelerini kullandı.

Kitap için konuşan isimlerden CHP Sivas eski Milletvekili Mahmut Işık ise Yazıcıoğlu’nun kendisine uğradığı bir suikast girişimini anlattığını söyledi. Kendisi ile Meclis’te konuştuğunu belirten Işık, "Bolu Tüneli'nde bir minibüs sıkıştırmış. Zor kurtarmışlar, tünelin duvarına, bariyerlerine çarptırmak istemişler." diyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yavaş’tan ‘rüşvet’ açıklaması: Bunun arkasında iki kişi var AKP'li başkan ADD'ye üye oldu AKP Milletvekilleri şikayet etti: Erdoğan 'yıkın' talimatı verdi Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı!