Ana Sayfa
24 Mart 2020 ( 3580 izlenme )
Reklamlar

Muslera'dan Erdoğan'a olay sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüse yakalanmasının ardından takımın kalecisi Fernando Muslera, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. 

ESPN'e konuşan Muslera, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve günde yaklaşık 300 enfeksiyon var. Ülke başkanı dualarla işin içinden çıkılabileceğini düşünerek, hastalığın önüne dini koyup işleri karmaşık hale getirdi" ifadelerini kullandı.

"BİRAZ ALERJİM VAR"


 
Muslera, sözlerine şöyle devam etti:

“Burada ilkbahardan yaza gidiyoruz ve iklimdeki değişikliklerin de etkileri var. Biraz alerjim var. Tıkalı bir burnum var ve zaten bunun bir semptom olduğunu düşünüyorum.”

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta Çankaya Köşkü'nde korona virüs toplantısı öncesi yaptığı açıklamada Türkiye'nin sabır ve duayla bu süreci atlatacağını ifade etmişti.

Erdoğan şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu hastalığın salgın haline dönüşmesini engelleme ve ekonomiyi ayakta tutma gibi bir zorunluluğumuz var. İşlerin yoluna girmeye başladığı bir dönemde ipin ucunu asla bırakamayız. Koronavirüs ile mücadele ederken sanayi ve ticarette çarkları çevirmek elbette kolay değildir. Özel sektörün de sorumlulukları vardır. Bunu atlattığımızda önümüzde bizi bekleyen daha güzel günlerin oldupunu görüyoruz. Sabır ve dua ile bugünleri aşacağımızı umuyorum''

musleraaa.jpg

Kaynak: günboyugazetesi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kocaeli’deki 19 Mayıs’ta ortalık karıştı. Erdoğan’ın mektubu okununca gençler yuhaladı CHP Sözcüsü Öztrak: Erdoğan İstanbul'daki hezimeti bir türlü içine sindiremiyor! Fatih Altaylı'dan 18 yıl önce Türkiye'de araba yok diyen AKP'li vekil Nilgün Ök'e tokat gibi cevap! Pazarda 3500 lirayla çok rahat geçiniyorum diyen adam eşinden tokat gibi cevap