Ana Sayfa
14 Mart 2020 ( 700 izlenme )
Reklamlar

Nadira Kadirova’nın annesi ilk kez konuştu

AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Nadira Kadirova’nın annesi kızının hayatını kaybetmesinin ardından ilk kez konuştu.

Yargının takipsizlik kararına isyan eden Ra'no Kadirova, “iftira attılar, i&n&tihar etti, diyerek dosyayı kapattılar” dedi. Ra’no Kadirova, BirGün’den İsmail Arı’ya yaptığı açıklamada, kızının cenazesinin Özbekistan’a gönderilme sürecine dikkat çekerek “Dosyanın kapatılmasını istemiyorum, kızım i&n&tihar etmedi, onu ö&ldü&rdüler. Bir değil, iki el ateş etmişler. Bir günde Özbekistan’a gönderdiler. Eğer kendini v urmuş olsaydı 1520 gün, Adli Tıp raporu hazır olana kadar bekleyeceklerdi” ifadelerini kullandı.

ÜNAL OKULA GÖNDERECEKTİ

AKP’li Ünal’n evinde kamera olduğunu iddia eden Ra’no Kadirdova ağlayarak, “Kamera kayıtları nerede? Çünkü Adli Tıp çalışanlarının, savcıların, bizim Özbek konsolosların ağzını kapatarak bir günde Özbekistan’a gönderdi. Benim kızım kendini ö&ld&ürecek biri değildi. Türkiye'ye okumak için gitmişti. Ünal onun okula girmesine yardım edecekti” dedi.

"KIZIMA DEFALARCA 'ORADAKİ İŞİ BIRAK' DEDİM"

“Biz uzaktayız, elimizden bir şey gelmez. Bana yardım edin, bu insanı bırakmayın, adalet yerini bulsun diye konuşan Kadirova sözlerini şöyle tamamladı:

“Kızım 24 Aralık'ta (2018) Özbekistan’a gelmişti ama 16 Ocak'ta Türkiye’ye dönmesini istedi, ‘okumak istiyorsan geleceksin’ dedi. Ünal’ın kızı, annesinin hastalandığını söyledi. Annesi, ‘Nadira gelsin’ diye kavga çıkarmış, bu yüzden kızım geri dönmek zorunda kaldı. Ben kızıma defalarca 'oradaki işi bırak, hem maaşı az hem iş çok zor' dedim. Nadira, ‘anneciğim, olsun, zorlansam da çalışacağım, okuyacağım, buraya okumak için geldim’ dedi. Altı ay oldu, altı ay içinde kendisi de kızı da aramadı. Bir başsağlığı dilemediler.”

Odatv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fransızlara ait Carrefour'un Suudi Arabistan temsilciliğinden skandal paylaşım! Türkiye'yi hedef aldılar İşte AKP'nin 'sansür yasası' ile sileceği kirli geçmişi: Tek tek ifşa edildi Erdoğan kendisinden randevu isteyen Beşir Atalay'a seslendi e-Devlet’te yeni hizmet: Din değişiliği yapılabilecek