Nevşin Mengü: Bu ülkenin seçmeni eşek mi ya?

167 izlenme 10 Eylül 2023
Reklamlar
Muhalefette yerel seçimler öncesi başlayan altılı masanın ittifak tartışmalarına ilişkin konuşan Nevşin Mengü, "Bu seçmen eşek mi size oy verecek?" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Nevşin Mengü, YouTube kanalından gündeme özel gelişmeleri aktarıp değerlendirdiği programında dikkat çeken sözler söyledi. Altılı masanın bir araya geldiği dönemden seçim sonrasında gelişen süreçte yaşananlara ilişkin Mengü, ''Bir kere bunlar altılı masa toplandığında hiçbir şey yapmamış arkadaşlar, sıfır. Bir araya gelmişler kısır mısır yemişler'' ifadelerini kullandı.

"Seçim sonrası ortaya saçılanlardan anlıyoruz ki, bir kere bunlar Altılı masa toplantılarında hiçbir şey yapmamışlar arkadaşlar. Bir araya gelmişler kısır mısır yemişler, ayran içmişler, Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin siyasi tarihini anlatmış, Ali Babacan sunum yapmış, bu da kalkıp gitmiş. Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'de oturmuş orada." ifadelerini kullandı.

''Bu ülkenin seçmeni eşek mi ya?"

"Yani Meral Akşener'in 'Kılıçdaroğlu olmasın istedik'. Yani deseydin, yüzüne diyemedin bir sene boyunca. Habire basını çağırıyorsunuz. Birkaç hafta bir araya gelip 78 saat konuşuyorsunuz kardeşim orada. Hiç mi bu konu konuşulmuyor. Bütün bunlar ortaya saçıldıktan sonra Allah aşkına yani bu ülkenin seçmeni eşek mi ya?" dedi.

''Yapamamışsınız, iyice batırdınız, beceremediniz''

"Ülkede AK Parti'yi istemeyen seçmenler bir araya gelip Kemal Kılıçdaroğlu'nu memnun etmek zorunda değil. Böyle bir şey yok yani. Ne olacak? Sürekli kızılcık şerbeti içtim kan kustum mu denilecek. Yapamamışsınız işte. Sonrasında iyice batırdınız, beceremediniz. Bu halde siz ne yapacaksınız şimdi. Bu seçmen de eşek size gidip oy mu verecek?" 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oto vergisine, trafik cezasına, pasaporta ve ehliyete büyük zam. Bakın yeni “fiyatlar” ne kadar oldu Türkiye'nin en ünlü otobüs firması Kâmil Koç satıldı... Sedat Peker 10 videoyu yayınladı Sabah Gazetesi yazarı: Berat Albayrak değil asıl hedef Al-Bayrak’tır. Sırıkla değil yağcılıkla boyut atlama