Ana Sayfa
22 Haziran 2022 ( 579 izlenme )
Reklamlar

Olay yaratacak Erşan Kuneri paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalar sonrası siyasette Erşan Kuneri gündemden düşmüyor.

Erşan Kuneri Twitter'da bir numaralı gündem maddesi olurken, siyasetçiler de esprili dillerle tartışmaya girdi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı CHP'li Fikri Sağlar "Erşan Kuneri parti kursa Cumhur İttifakı'ndan daha çok oy alır" sözlerinin binlerce beğeni alması dikkat çekti.

Netflix'te yayımlanan Erşan Kuneri dizisi bir Cem Yılmaz yapımı.

Dizinin birdenbire gündeme oturmasının sebebi ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dünkü Grup Toplantısı'nda isim vermeden yaptığı açıklamalardı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Netflix'de küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır" demişti.

Sosyal medya bu açıklamaların hedefindeki yapımın Erşan Kuneri olduğu yönündeki iddialar gündeme geldi..

Bahçeli'nin başlattığı tartışmalar sürerken, CHP'li Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar'ın paylaştığı tweet sosyal medyanın hareketlenmesine sebep oldu.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar, devam eden Erşan Kuneri tartışmalarına Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla katıldı.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar “Erşan Kuneri parti kursa Cumhur İttifakı'ndan daha çok oy alır.” İfadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Paylaşım çok sayıda retweet ve beğeni aldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya’dan Erdoğan’a hakaret. Dışişleri Bakanlığı’ndan kınama geldi Uğur Dündar açıkladı: İstanbul’da ekmeğe büyük zam yolda! Nurgül Yeşilçay'dan Diyanet'e sert tepki: Biz pisliğiz, şiddetliyiz... Meral Akşener masaya dönme koşulunu açıkladı