Ana Sayfa
20 Kasım 2019 ( 126 izlenme )
Reklamlar

Önce dua ettiler, sonra camiyi soydular

Bursa'da bir camiye giren 2 hırsız önce dua etti, sonra kapıyı kırıp, yardım kutusundaki paraları çaldı. Şehir merkezindeki bir camiyi mesken edinen hırsızlar, 2 kez hırsızlık yapmak için geldi. Camiye giren hırsızlar önce cep telefonlarını şarja taktı, sonra ellerini açıp dua etti. Daha sonra hırsızlık yapmaya başlayan hırsızlar, önce yardım kutusunu kırıp içindeki paraları çaldı. Daha sonra imamın odasına yönelen hırsızlar, kilitli kapıyı ayaklarıyla kırıp, buradaki takvim paralarını da çaldı.

Toplam 800 lira çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Polis ekipleri camide inceleme yapıp, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Cemaat ise camilerini ikinci defa soyan hırsızlara tepki gösterdi.

İkinci kez camilerinin soyulduğunu belirten vatandaşlar, "Hırsızlar camiye rahat tavırlarla giriyor. Önce etrafı kolaçan ettikten sonra caminin yardım kutusunu kırarak içindeki paraları çalıyorlar. Sonra caminin içindeki imamın odasına yönelip kilitli kapıyı kırarak, burada bulunan takvim paralarını alıp kayıplara karışıyorlar" dedi.

Sputnik

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Osman Pamukoğlu: Kuşatma Başladı, Türkiye de İçinde... Yandaş yazar akaryakıt zamlarını böyle savundu TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik: CHP'li milletvekiline yumrukla saldırdı Engin Altay’dan Recep Tayyip Erdoğan’a dış politika tepkisi