Ana Sayfa
18 Kasım 2019 ( 686 izlenme )
Reklamlar

Önce Milyarlık Mevlid Şimdi de Tektaş Yüzük!

Eski Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Emin Söylemez ile eşi Büşra Nur Çalar'ın sosyal medyada gündem olan lüks mevlid ve düğün görüntülerinin ardından şimdi de bebeğe tektaş aldığı görüntü ortaya çıktı.

2016 yılında Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Ahmet Emin Söylemez ve eşi Büşra Nur Çalar'ın bebekleri için düzenlediği lüks mevlid görüntüleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Hemen ardından eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katıldığı lüks düğün görüntüleri de sosyal medyaya yansıyan çiftin, şimdi de yeni doğan bebeğe tektaş yüzük taktıklarını gösteren bir kare ortaya çıktı. 

Türkiye, son dönemde muhafazakar zenginlerin yaptıkları kutlamaları konuşuyor.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan, bekarlığa veda, kına gecesi, düğün, mevlid gibi organizasyonlarda, lüksün ön plana çıkarılması dikkat çekiyor.

Ihlamur Kasrı'nda, Berra isimli bebek için düzenlenen mevliddeki lüks, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Öyle ki bu eleştirileri haklı çıkaracak bir ayrıntı daha gündeme geldi.

Sosyal medya fenomeni Büşra Nur Çalar’ın bebekleri için bebeğe tek taş yüzük taktığı iddia edildi. Çalar'ın, 30 yaşında Sağlık Bakanlığı müşaviri olan Ahmet Emin Söylemez'in eşi olduğu öğrenildi.

Daha önce de kızı için hazırladığı bebek odası çok konuşuşan sosyal medya fenomeni Büşra Nur Çalar, bebek mevlidi ile gündem oldu. Kızı için yaptığı bebek mevlidi birçok kişi tarafından abartılı, gösterişli ve insaf olarak göründü.

Büşra Nur Çalar kimdir, kiminle evli:

 Büşra Nur Çalar, 1994 yılında İzmir'de doğdu. 25 yaşındadır. İnstagram fenomeni ve girişimci olan Büşra Nur'un babası Sivas'lıdır. 2017 yılında Mavi Marmara gemisi şehitlerinden olan Uğur Söylemez'in oğlu Ahmet Emin Söylemez ile evlendi. Hem çektiği videolar hem işaret dili videolarıyla fenomen haline gelen Büşra Nur, Suriye, Ürdün ve Lübnan'da da yaşadı. Turizm Otel işletme mezunudur. Büşra Nur aynı zamanda Hint kınacısı olarak da tanınmaktadır.

"DİN YA DA AHLAK BUNUN NERESİNDE"

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, muhafazakar çevrelerdeki yozlaşmaya tepki gösterdiği yazısında bekarlığa veda partisi görüntülerini paylaşıp, "Lüks, israf, ne istersen var. Bunun neresinde din ya da ahlak var!" demişti.

“Parti” değil “Party” başlıklı yazısında "Bizim “Modern muhafazakârlar”ın geldiği nokta dudaklarınızı uçuklatacak noktaya geldi" ifadelerine yer vermişti.

Artık su geçiren oje ve abdeste mani olmayan dudak boyalarının çıktığına işaret eden Dilipak, "Yakında rakı, votka da çıkar. Tabii ki, onlar da “Helal” etiketli satışa sunulacak!" diye yazdı. 

“Bebeğin Cinsiyetini Tahmin Partisi”, After Umre Party”si!, “Umrah Celebraty”, “Umrah Mubarak” gibi partilerin yapıldığına dikkat çeken yazar, Rock müzik eşlinde “Zikir party”si bile olduğunu yazdı.

“Tarikat dance Party”, “Yatta Happy Birthday Party” gibi eğlenceleri rezalet olarak niteleyen Dilipak, başörtülü bayanların düzenlediği “Bekarlığa Veda Partisi" görüntülerinin yer aldığı linki paylaşıp "Lüks, israf, ne istersen var. Bunun neresinde din ya da ahlak var!" diye yazdı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Yeter Artık Buraya Geldi Başkanım' Cumhur İttifakı Eriyor, CHP ise 50 Yıl Sonra İlk Kez... Kılıçdaroğlu Bay Kemal Sözü verdi: Birkaç ay araç almayı ertelerseniz size ikinci el araba parasına sıfır araba aldıracağım Gazeteci Özlem Gürses, kendisini t*ciz eden erkeği canlı yayında ifşa etti