Osman Öcalan'ı TRT'ye Ecevit çıkarmış

1317 izlenme 30 Ocak 2021
Reklamlar
Sokak röportajında beyin yakan sözler...

Sokak röportajlarında ilginç görüntüler oluşmaya devam ediyor.

Medyali TV adlı Youtube kanalında yaşanan ilginç diyalog sosyal medyada gündem oldu.

İki türbanlı kadın CHP ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in PKK'yı desteklediğini söylerken, bir adam ise kadınlara PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan'ın devlet televizyonuna çıkartılmasını hatırlattı.

Kadınlardan biri, Öcalan'ın TRT Kurdi'ye kimin çıkarıldığı sorusuna "Ecevit" yanıtını verdi. Kadının cevabıyla şaşkınlığını gizleyemeyen adam, kadınların yanından uzaklaştı.

NE OLMUŞTU

Yenilenen İstanbul seçimlerinde terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın TRT Kurdi’ye çıkartılması çok tartışma yaratmıştı. PKK'nın eski yöneticilerinden olan ve binlerce asker, sivilin ölümünden sorumlu olan Osman Öcalan TRT Kurdi’de yaptığı açıklamada abisi Abdullah Öcalan’ın İstanbul Seçimi çağrısını yenilemiş ve "HDP İstanbul Seçimi’nde tarafsız olsun" demişti.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 ilde Sedat Peker operasyonu Hamile kadına öyle bir yanıt verdiler ki... Özel hastane bakmayı reddetti, bir anne koronadan hayatını kaybetti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HDP'yi AKP'ye çağırdı Bilal Erdoğan'ın 40 Maaşlı Can Arkadaşı!