Ana Sayfa
06 Şubat 2020 ( 134 izlenme )
Reklamlar

Özgür Özel: "MHP Saray rejiminin muhafızıdır"

Düzenlediği basın toplantısından MHP'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusuna değinen CHP Grup Başkanvekili Özel, "MHP, saray rejiminin muhafızıdır" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında MHP'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yapacağı suç duyurusuna tepki gösterdi.

"MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir" ifadelerini kullanan Özel, sözlerine şöyle devam etti:

"MHP, Kemal Kılıçdaroğlu’na siyaseten veremediği cevabı, kendilerine büyük ortağın verdiği imtiyaz ve güvenceyle yargı üzerinden vermeye çalışmaktadır. Savcılar, hakimler, kayıtlar, MİT, JİTEM’in yapamadığını, saray rejiminin muhafız alayının üç çavuşu yapacaksa ellerinden geleni artlarına koymasınlar."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ev sahipleri de kiracılar da çıra gibi yanacak. Yüzde 47 zam geliyor Efsane siyasetçi İstanbul seçiminin sonucunu açıkladı. Bu ihtimali kimse düşünmemişti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yaklaşan tehlikeye karşı uyardı: Suriyelilerin doğurganlık hızı bu seviyede devam ederse... Halil Konakçı hangi kiliseyle bağlantılı. Gazeteci Fatih Ergin açıkladı