Ana Sayfa
29 Kasım 2019 ( 2000 izlenme )
Reklamlar

Pazarda Erdoğan'ı eleştiren kadın gözaltına alındı!

İstanbul’un Çatalca ilçesinde pazar alışverişi yaparken çıkan tartışmada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarını eleştiren 63 yaşındaki Dürdane Ö. gözaltına alındı.

İstanbul’un Çatalca ilçesinde pazar alışverişi yaparken çıkan tartışmada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarını eleştiren 63 yaşındaki Dürdane Ö.’nün, kendisini şikayet eden bir kadının ihbarı üzerine misafirliğe gittiği bir arkadaşının evinde Jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

AVUKAT GÖREVLENDİRİLEMİYOR

Dürdane Ö., gözaltı işlemi yapılmasının ardından Baro’ya bilgi verilmesini söyleyerek avukat talep etti.  Savcı ise “Şüpheli, beş yılın altındaki suçlarda Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) talep edemez” yanıtını verdi. Gözaltı işlemi bu yüzden Baro CMK’ye düşmedi.
 
Dürdane Ö.’nün oğlu, Çatalca emniyetiyle konuşarak, gözaltı işleminin baroya bildirilmesini istedi. Polis ise “Savcı beyin talimatına aykırı bir şey yapamayız” yanıtını verdi.

Dürdane Ö.’nün gözaltı kaydı, bu yüzden baroya ulaşmadığı için, avukat görevlendirilemiyor.

"YEDİLER, YEDİLER DOYMADILAR"

Pazarda yaşanan tartışma ile ilgili konuşan Dürdane Ö.’nün oğlu Anıl Ö ise şunları söyledi; 63 yaşındaki kadının geceyi karakolda geçirmesine sebep olan söz ise şu: ‘Yediler, yediler doymadılar…’ Evet, pazarda yaşanan bir tartışmada söylenen bu söz yüzünden 63 yaşındaki bir kadın haksız ve hukuksuzca gözaltında”

Dürdane Ö, ise olayla ilgili avukatı Ozan Büyük’e, “Pazarda tartıştığım bir kadına ‘Millet açlıktan ölüyor, utanmadan hala AKP’ye oy veriyorsunuz’ dedim. İddia edildiği üzere kimseye küfretmedim, iftiraya uğradım” dedi.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Flaş… Mutasyonlu korona virüs Türkiye’ye de sıçradı Karamollaoğlu'nun konuşması engellendi Troller "bir gecede işsiz kaldık" diyecek... Twitter hepsinin üstüne çöktü SADAT'çı komutan Ersan Ergür'ün albay olmadığı ortaya çıktı!