Pişmanlıkla dolu itiraf ‘Kendim adına çok pişmanım, çocuklarımın veremediği oy adına pişmanım’

993 izlenme 05 Nisan 2023
Reklamlar
Bir kadın sokak röportajında, memnun olmadıkları her şeyi değiştirmek istediklerini söyledi. Muhabirin "pişman mısınız?" sorusuna "gençlik adına pişmanım" yanıtını verdi.

Kadın, iki genç evlat yetiştirdiğini ve üniversite okuttuğunu, verdiği oylar nedeniyle pişmanlık duyduğunu söyledi ve öncelikle evlatları için değişim istediğini belirtti.

"ÇOCUKLARIMIN VEREMEDİĞİ OY ADINA PİŞMANIM"

Sokak röportajındaki kadın "Her şeyi toptan değiştirelim artık. Memnun olmadığımız her şeyi değiştirelim. Şu anda memnun olmadıklarımıza oy verdik.” dedi

Muhabir "Pişman mısınız?" diye sorduğunda ise pişmanlıklarını sıralayan kadın “Sizce değil miyiz? Gençlik adına ben pişmanım. İki tane genç evlat yetiştirdim ve üniversite okuttum. Kendim adına çok pişmanım ve verdiğim oy adına ve onların veremediği oy adına da çok pişmanım. Şu anda, bu pişmanlığı en başta kendi evlatlarım için değiştirmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’ye oy verip pişman olan avukattan tartışma yaratacak açıklama. AKP’nin dininden değilim artık Bilal Erdoğan'ın 40 Maaşlı Can Arkadaşı! Sedat Peker Bir siyasinin bornozla dolaştığı evin adresini verdi Erdoğan Balıkesir'de konuştu: Bu kardeşiniz başta olduğu sürece faiz her ay inecek