Ana Sayfa
23 Kasım 2019 ( 685 izlenme )
Reklamlar

Rahmi Turan kaynağını açıkladı

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” iddiası ile ilgili kaynağını açıkladı. Dün yaptığı açıklamada, kaynağının kendisine o ismin Muharrem İnce olduğunu söylediğini belirten Turan, bugün ise kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

Sağlık sorunları için gittiği İngiltere’nin başkenti Londra’da tedavi gören Rahmi Turan, gündeme bomba gibi düşen “Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısındaki kaynağını da açıkladı.

“KAYNAĞIM GAZETECİ TALAT ATİLLA”

Lonra’dan telefonla sorularımızı yanıtlayan Turan; “Gerek ilk yazımda gerekse dün geceki açıklamalarımda kaynağımı asla açıklamayacağımı söylemiştim. Açıkçası; açıklamayı da düşünmüyordum. Fakat bana ‘Muharrem İnce’ ismini veren kaynağımın, bugün bazı haber sitelerine yaptığı ‘Rahmi Turan’ın haber kaynağı ben değilim’ açıklamasını görünce o ismi açıklamaya karar verdim. Bana Muharrem İnce ismini veren kaynağım gazeteci Talat Atilla’dır” dedi

“MECBUR KALDIM…”

Turan sözlerini şöyle sürdürdü “Kendisi de bu bilgiyi çok güvenilir olduğunu söylediği bir başka kişi tarafından elde etmiş. Dediğim gibi kaynağımı açıklamayacaktım ama onun ‘kaynak ben değilim’ açıklamasını görünce ismini açıklama mecburiyetinde kaldım”

Talat Atilla ise, dün gece Twitter'dan yaptığı açıklamada, Rahmi Turan'ın iddiasının kaynağının kendisinin olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşım yapanları mahkemeye vereceğini belirtmişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünya gözünü Orta Doğu’daki savaşa çevirmişken Putin’den ‘Batı ile savaş’ açıklaması Dünya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Taliban ile görüşmesini bu fotoğrafla öğrendi Koray Aydın -- İktidar sallantıda CHP’li Özgür Özel’den, Erdoğan’a çok sert ‘kaçak saray’ tepkisi!