Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında bağış çağrısı yaptı!

1257 izlenme 12 Şubat 2020
Reklamlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce yardım kampanyasına gerek olmadığını söylemesine rağmen, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Elazığ'daki depremzedeler için AKP’nin açtığı hesaba bağışta bulunulması çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldığını açıkladı. Erdoğan, daha önce yardım toplanmasına gerek olmadığını söylese de grup toplantısının başında yardım kampanyası için açılan banka hesaplarının bilgilerini paylaştı.

Paylaşılan hesap bilgilerinin AKP’nin TBMM hesaplarının olması ise dikkat çekti.

Kızılay, Elazığ’da depremin meydana gelmesinden hemen sonra vatandaşlara SMS yollayarak yardım talebinde bulunmuş ve bu hamle büyük tepki çekmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidar yetkilileri sık sık yardım kampanyasına gerek olmadığını açıklamıştı.
 
Erdoğan, grup toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Şu ana kadar kampanya hesabında 1 milyon lira toplanmış bulunuyor. İl, ilçe ve belde teşkilatlarımız belediye başkanlarımız, belediye ve il genel meclis üyelerimizi kapsayacak şekilde genişletiyoruz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker 9. videoyu yayınladı Elazığ'daki deprem sonrası AFAD Başkanı'ndan ilk açıklama AA muhabiri Bakanlara sordu, salon buz kesti: "AKP ismi şaibeli Süleyman Soylu'dan daha mı küçük" Merkez Bankası açıklama yaptı. Dolar böyle tepki verdi. Dolarda son durum