Saadet Partisi'nin bu videosu 2 saatte 1 Milyon izlendi. “Ekonomi gözlerdeki ışıltıdadır” diyen Bakan Nureddin Nebati için hazırladılar

4719 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, "Ne görüyorsunuz gözlerimde?" cümlelerine karşılık olarak Saadet Partisi bir video yayınladı.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT canlı yayınında sunucunun, “Dövize endeksli TL mevduat sistemine talep nasıl?” sorusunu sorması üzerine, “Rakamlar çok iyi. Gözlerimin içine bakar mısınız. Ne görüyorsunuz gözlerimde?” cevabını vermişti.

Nureddin Nebati’nin bu sözleri ilk günden bu yana konuşulmaya devam ediyor.

"GÖZ VAR, İZAN VAR; IŞILTI YOK"

Saadet Partisi ise resmi sosyal medya hesaplarından bu konu ile alakalı bir paylaşımda bulundu. Parti, Nureddin Nebati'nin cümlelerine yer vererek bir video yayınladı.

Video, “Göz var, izan var; ışıltı yok!” notuyla paylaşılıp Nebati’nin sözlerine göndermede bulunuldu.

Videoda Bakan Nebati’nin ilgili sözlerinin olduğu anlar gösterilirken ekonomik gidişattan ve yoksulluktan dert yanan yurttaşların isyanı da arka fonda duyuldu.

Video, partinin resmi sosyal medya hesapları Twitter, Instagram ve Facebook'ta 2 saat içerisinde 1 Milyon izlendi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker SADAT tweetlerini yeniden paylaştı.. Akaryakıtta yeni zammı açıkladı. Ünlü ekonomist net tarih verdi. Benzin istasyonuna gidecekler çılgına dönecek Ali Babacan: Devleti Trollerle Yönetiyorlar... İmamoğlu’ndan ‘israf sergisi’ için ilk açıklama