Sabahattin Önkibar Hadi Özışık’ı yorumladı

899 izlenme 19 Mayıs 2021
Reklamlar
Gazeteci Sabahattin Önkibar, Sedat Peker ve Hadi Özışık olayını sosyal medya hesabından yorumladı. Bir video yayımlayan Önkibar, Hadi Özışık için "Gazeteci kılıklı" yakıştırması yaptı.
 
Son günlerde Türkiye’nin gündemine oturan Sedat Peker videolarına bir yenisi daha eklendi. Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmenin video kaydını paylaşınca ortalık birbirine girdi.

Söz konusu tartışmalara son olarak gazeteci Sabahattin Önkibar da dahil oldu.

Hadi Özışık için "Gazeteci kılıklı", "Sözde gazeteci" ifadelerini kullanan Önkibar, Özışık’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu "gömdüğünü" yorumunda bulundu.

Süleyman Soylu’nun Sedat Peker tartışmaları nedeniyle her geçen gün battığını söyleyen Sabahattin Önkibar, Hadi Özışık’ın geçmişine dair çarpıcı bilgiler aktardı.

2007 yılında Yeniçağ gazetesinde yazdığı bir yazı nedeniyle Hadi Özışık’la davalık olduğunu ve 8 bin TL tazminat aldığını hatırlatan Sabahattin Önkibar, "Soylu bütün bunları bilmesine rağmen bu isimle ilginçtir sırdaşlık düzeyinde dostluk arkadaşlık yaptı. Sonuç ortadadır işte Abdül işte Süleyman" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'ye hakaret eden İsmail Türüt geri adım attı Dean Koontz, tam 39 yıl önce coronavirüsü yazmış! Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a süt yanıtı Washington Post yazdı: Erdoğan ekonomisinin perde arkası