Ana Sayfa
14 Mayıs 2021 ( 2014 izlenme )
Reklamlar

Sağlıkçılar AKP’li başkanın önünde hazır kıta böyle bekledi

AKP Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir'in bayramlaşmak için gittiği Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık çalışanlarının tek sıra hazır kıta beklemesi dikkat çekti. AKP'li Aldemir, fotoğrafları sosyal medya hesabın paylaştı.

Sözcü'nün internet sitesindeki habere göre, AKP Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ve Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, bayramın ikinci günü Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

SAĞLIKÇILARI HAZIR KITA BEKLETTİLER

Hastane dışında kendisini tek sıra hazır katı bekleyen acil servis çalışanlarıyla bayramlaşan Aldemir daha sonra servisin içine girdi.

AKP İl Başkanı Aldemir, bayramlaşma fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşarak, “İl Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Aktürk ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber salgın sürecinde büyük emek ve gayretle çalışan sağlık ordumuzun nezdinde acil serviste görev yapan arkadaşlarımızla bayramlaştık. Rabbim kolaylıklar versin bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Ama kısa süre sosyal medyada yayılan fotoğraflara sağlıkçılar ayakta bekletildiği için vatandaşlar tepki gösterdi.


TEPKİLERE YANIT VERDİ: HAKSIZLIK

Tepkilerin ardından açıklamada bulunan AKP'li Aldemir,  “Bu fotoğraftan böyle bir sonuç çıkaran öncelikle Kemal Vanlı’ya sonra da hiç bilmedikleri bir konuda sadece eleştiri olsun diye yorumlayan herkese selamlarımı sunuyorum. Ak Parti İl Başkanı olarak son zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan sağlık camiamızın bugün için nöbette olan hastane çalışanlarına bayramlaşma ziyaretimizi yaptık. Hastanenin hemen girişinde sohbet eden personelimizin yanına giderek hem bayramlaştık hem sohbetlerine dahil olduk. Eleştirilere açığız ama burada yapılan gerçekten haksızlık” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pervin Ersoy'dan 'şemsiye taşıtma' açıklaması AKP, sosyal medyada tepki çeken 'yangın' paylaşımını sildi Yine aynı Yol Ayrımı’ndayız Kılıçdaroğlu'na İstanbul seçimi için başka bir isim önerdiler