Ana Sayfa
09 Temmuz 2020 ( 722 izlenme )
Reklamlar

Sakarya’dan kahreden haber geldi: 3 askerimiz şehit

Sakarya Taşkısığı’nda meydana gelen patlamanın nedeni belli oldu. Sakarya’daki patlamanın geçtiğimiz günlerde havai fişek fabrikasındaki faciada patlamamış havai fişekleri taşıyan kamyonda olduğu belirtildi. İlk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu.

Sakarya'da Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken olayın nedeni belli oldu. Sabah’ta yer alan habere göre, Sakarya'da Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Patlamanın geçtiğimiz günlerde havai fişek fabrikasındaki faciada patlamamış havai fişekleri taşıyan kamyonda olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sakarya'daki patlama esnasında 3 askerin şehit 6 da yaralı olduğu bildirildi.

8 KİŞİ YARALANDI

Geçtiğimiz günlerde patlama meydana gelen fabrikadan patlamamış havai fişekleri taşıyan kamyonda patlamanın olduğu belirtildi. 6 kişinin yaralandığı ifade edildi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akşener'den Bozdağ'a olay yanıt! "Senin kadar cıvık FETÖ övücüsü kimseyi görmedim" Afgan Rüyası Çöktü, Biden'a Verilen Sözler Ortaya Çıktı Milli Piyango İdaresi’nde neler oluyor? 2 bin 500 TL daha fazla maaş alıyorlar "'Türkiye ve Erdoğan' diyerek dövmeye başladılar''