Seçimleri bilen anketçi AK Parti'nin oy oranını açıkladı!

12041 izlenme 27 Ekim 2019
Reklamlar
Tekrarlanan İstanbul seçiminde yüzde 9'luk puan farkını bilen KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, "AK Parti 17 yıllık tarihinden bu yana çekirdek oyunun en düşük olduğu noktada. AK Parti'nin oyu şu anda 30'un altında." dedi.

23 Haziran'da yapılan İstanbul seçiminde oluşan 9 puanlık farkı bilen anket şirketi KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, istifalarla gündeme gelen AK Parti'nin oy oranına ilişkin konuştu.

Ağırdır, "AK Parti 17 yıllık tarihinden bu yana çekirdek oyunun en düşük olduğu noktada. AK Parti'nin oyu şu anda 30'un altında" değerlendirmesinde bulundu.

"İYİ PARTİ'YE OY VEREN KESİM GİTGİDE ARTIYOR"

İYİ Parti'nin ise varlığını sürdüreceğini belirtiyor.İYİ Parti'ye oy veren kesimin gitgide artan, metropollerde yaşayan, seküler hayat tarzına sahip ama değer dünyası muhafazakâr kişiler olduğunu kaydeden Ağırdır, MHP seçmenlerinin geleneksel hayat tarzı olan muhafazakârlar olduğunu ifade ediyor.

"GENÇLERİN YARISI MEVCUT AKTÖRLERLE SORUNLARIN ÇÖZÜLMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR"

Gençlerin yarısının mevcut aktörlerle Türkiye'nin sorunlarının çözülemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Ağırdır, toplumun yüzde 40'a yaklaşan kesiminin bu konuda hemfikir olduğunu belirtti.

Ağırdır, "Başkanlık sistemine bugün AK Partililer de 'hayır' der" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vekil Erdoğan'ı peygamber ilan etti TRT'den sonra ikinci Osman Öcalan skandalı... 'Saray'dan gelen kişi ile birlikte...' Pakdemirli'nin Danışmanları İle İlgili Şok İddialar “Yav sen ne kadar boş bir adamsın be”