Ana Sayfa
24 Haziran 2021 ( 644 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker bazı muhalif gazetecileri ve siyasileri de tedavi edeceğini açıkladı

Kendini Psikiyatri Profesörü ilan eden Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhalefet partisinin içindeki bazı kişiler ve bazı muhalif gazetecilerle dalga geçti.

Peker, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“40 yaşından küçük kardeşlerim, muhalefet partisinin içindeki bazıları ve de bazı muhalif gazeteciler bu konulara neden giremiyorlar biliyor musunuz? Benden gıcık kaptıkları için. Siz onlara haklı olarak kızıyorsunuz.”

“ONLARI KÜSTÜRMEYİN SEVİN ONLARI”

Onlar da devamlı diyorlar ki Ama biz bunları söylemiştik. Küsüyorlar. Onları küstürmeyin, sevin onları. Çünkü onların da tedaviye ihtiyacı var. Onlara sevgi terapisi uygulayın.

“SİZE SİZİN PATRON OLDUĞUNUZU ANLATACAĞIM”

Peker bir diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli dostlarım, bana devamlı diyorsunuz ya Bütün her şeyi birden anlat, ben size bu kötülüğü yapmayacağım. Çünkü yaşam sevincinizi kaybedip umutsuzluğa düşersiniz. Ben öncelikle size, sizin patron olduğunuzu anlatacağım.

“SİZE TÜM SOYGUN DÜZENİNİ ANLATACAĞIM”

Daha sonra size tüm soygun düzenini anlatacağım. Bağışıklık sisteminiz oluşunca en büyüklerini anlatacağım. Sizi tüketici toplumun bir parçası yaptılar.

“BENİM STRATEJİME LÜTFEN GÜVENİN”

Bazıları bana nasıl bir strateji izlemem için akıl veriyorlar. Çok değil, bundan iki ay önce o arkadaşlar çarşıda pazarda bile birileri duyar diye eleştiri anlamında iki kelime dahi konuşamıyorlardı. Benim stratejime lütfen güvenin.





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Selçuk okulların açılacağı tarihi açıkladı Elektriğe dev zam yolda. Yüzde 52 yüzyılı son sürat sürüyor AKP'yi zora sokacak video Hazırlanın! Korkunç Zamlar Geliyor...