Ana Sayfa
12 Ekim 2021 ( 539 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker böyle meydan okudu

Suç örgütü lideri Sedat Peker kendi adının da geçtiği ölüm listesi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sedat Peker, son yaptığı Twitter paylaşımında bazı gazeteciler gibi kendisinin de ölüm listesine alındığını duyurdu. ”Eli silah tutan adamlar, kalem tutanları niye öldürmek isterler? Hem açıklamaları yapan benim, gazeteciler değil ki” diyen Peker, Sadatçılara böyle meydan okudu.

Bazı bilinen kişilerin ismini vererek onların din görünümlü olduklarını ama aslında onların şeytan olduklarını belirtti. İşte, Sedat Peker’den yine çok konuşulacak o Twitter paylaşımları…

1 – Benim de içine dahil olduğum bir ölüm listesinden bahsediliyor. Bazı muhalif gazetecileri de benim açıklamalarımı haber yaptıkları için bu listeye eklemişler. Eli silah tutan adamlar, kalem tutanları niye öldürmek isterler? Hem açıklamaları yapan benim, gazeteciler değil ki.

2 – Eğer büzüğünüz yetiyorsa beni öldürün. sadatçılar, kartelciler, mafyacılar; kimin büzüğü yetiyorsa bekliyorum. Lan düşkün abdulkadir, seni de bekliyorum. Çakmasınız lan siz. Dindar görünümlü, aslında şeytan olan sadatçılar, sizi de biliyoruz. Görüşeceğiz.


PEKER: GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN

Sedat Peker'den son yaptığı Twitter paylaşımının ardından bomba bir itiraf geldi.

SADAT tartışmalarına da gönderme yapan Peker, 'Korku iklimi için bir SEDAT’ÇILAR bir de sadatçılar vardı. SEDAT’ÇILAR artık yok. sadatçıları da zaten tanıyoruz. Bu yüzden bir sıkıntı yok. Gönlünüz rahat olsun kardeşlerim.' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'dan vatandaşa çağrı Doları bırakın, TL'ye geçin.. Benzin ve motorin zammını duyurdu Kılıçdaroğlu'na hakaret eden, İBB'ye iftira atan imamlar camide müzikli parti yaptı AKP'li eski bakan Canan Kaftancıoğlu'na sahip çıktı!