Ana Sayfa
21 Ekim 2021 ( 480 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den 'Deli Çavuş' açıklaması: Kimsenin özel hayatıyla derdi yok

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından KKTC Başbakanı'na ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüleri paylaşan Deli Çavuş isimli hesap hakkında açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. 

KKTC Başbakanı'na ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüleri paylaşan Deli Çavuş isimli hesap hakkında yazan Peker, şu ifadeleri kullandı: 

1Kıbrıs’ta yaşayan ve bu tip görüntüleri olduğunu düşünen, mafya işlerine bulaşmamış siyasiler ve bürokratlar; siz rahat olun. Deli Çavuş’la görüştüm, onun sizlerle derdi yok. Uyuşturucu baronlarına ve de yasadışı bahis işi yapanlarla birlik olup bana karşı yapılan oyunlara...

2...kim dahil olduysa onların görüntülerini yayınlayıp geri kalan bütün görüntüleri imha edeceğini söyledi. Deli Çavuş’un kimsenin özel hayatıyla bir derdi yok. Onun derdi namussuzlarla ve kahpelerle.

'TÖZÜN TUNALİ KEŞKE İSTİFA ETSEYDİN'

Peker ayrıca KKTC'deki Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Tözün Tunali için de ''Ben size söylemiştim, Deli Çavuş’u dinleyin. Çünkü onun hassas bir ruhu var. Benim üzülmeme dayanamıyor. Kendisi de Ruh Adam’ın bir parçasını taşıyor. İktidar ortağı olan Demokrat Parti’nin Genel Başkanı tözün tunalı, keşke istifa etseydin'' ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BBP’li Kaya: Her türlü hırsızlığa rağmen Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz İmamoğlu'ndan Kerem Kınık'a sert sözler: Bu şahıs Kızılay'ın başında kaldığı sürece... Devlet hastanesinde üfürük seansı! Bilim adamları artık susmuyor birer birer saklanan gerçeği açıklıyorlar.