Sedat Peker’den Köfteci Yusuf açıklaması. Bakan Soylu’nun sözleriyle gündem olmuştu

1281 izlenme 23 Mayıs 2021
Reklamlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bursa'da Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar. Operasyonu başlattım" sözlerinin ardından Sedat Peker konuyla ilgili açıklama yaptı. Peker açıklamasında, “Ben Köfteci Yusuf'un köftesini ne yapayım? 30 bin kişi Gürsu'da var. 10 tane köfte tezgâhı kurarım 30 bin kişiye satsam, Köfteci Yusuf'un bütün hasılatından daha çok param olur” açıklamasında bulundu.

Peker, Köfteci Yusuf olayıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

KÖFTECİ YUSUF KONUSU NEDİR ANLATAYIM

"Bir de Köfteci Yusuf. Köfteci Yusuf konusu nedir anlatayım. Bizim atalarımızın sürgünüyle ilgili Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir anma etkinliği yapıldı. Ben oraya geldim, duyuru yapıldı. 15 bin kişi parkın içinde, internet görüntülerine bakabilirsiniz, 15 bin kişi de yukarıda konuşma yapacağım yerde bekliyor. Yer gök insan. Ben oraya gitmeden önce, gidenler aradılar

AYIP OLMASIN DİYE TANIŞTIM

Köfteci Yusuf var senin hayranın tanışmak ister misin diye sordular. Ayıp olmasın nezaketen tanıştık. Kapattık. Başka ne hayatımda Köfteci Yusuf gördüm, ne köfte yedim ne bir şey yaptım. Sonra bu 4 arkadaş kim biliyor musunuz? Bir tanesi Afyon'un en zengin ailesi. Bilmem kaç bin tane daireleri, et kesim fabrikaları vardır, öbürü gazeteciler bilmem neyin yetkilisi ismi aklıma gelmiyor, öbür bir tanesi de diş malzemeleri ihraççısı. Bunlar hayatta sabıkaları olmayan, varlıklı arkadaşlar.

NE ADIM NE SANIM VAR

Bu arkadaşlar demişler Köfteci Yusuf'a 'Bizim et kesim yerimiz var, onu alır mısın? Değeri bu kadar, eksper değeri, biz sana daha ucuza verelim' Bu da bunlar benim yakın diye çekinmiş birine demiş, emniyete gitmiş. Benim ne adım var, ne sanım var, ne de haberim var.

KÖFTENİ BİLE YEMEDİM TELEFONDA TANIŞTIK

Bu arkadaşları polis gözaltına almış şimdi hepsi serbest. Araştırıyoruz sonradan bu dosyanın içine bu şahıs bir daha gidiyor, 'Ben diyor Sedat Peker'den de davacıyım' Telefonda tanıştık, köfteni bile yemedim. Farz edelim ki ben demiş olsam git yerini buna sat, eksper değerinden daha düşük, suç yok. Ama böyle de bir şey yok."

BEN KÖFTECİ YUSUF’U NAPAYIM

Ben Köfteci Yusuf'un köftesini ne yapayım? 30 bin kişi Gürsu'da var. 10 tane köfte tezgâhı kurarım 30 bin kişiye satsam, Köfteci Yusuf'un bütün hasılatından daha çok param olur. Bizim akrabaya baskı yapıyormuşsun açıklama yapsın diye akraba makraba herkes kayıt altında.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçim anketi: Erdoğan büyük fark yedi 17 Ağustos depreminin 24. yılında, Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan ezber bozan İstanbul depremi tahmini Hazırlanın! Yüzde 30 ile 40 Oranında Zam Geliyor Benzine ve motorine dev zam!