Ana Sayfa
26 Ağustos 2022 ( 1910 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den olay Gülşen paylaşımı: Yapılan zulümler arşa ulaştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösterdi. Peker 'Deli Çavuş' hesabından yaptığı paylaşımda, "Eskiden olsa, bu olaydan çok kar ederdiniz. Ancak söyledim ya, bu yapılan zulümler arşa ulaştı. Bu olaydan bile halkın büyük çoğunluğunun nefretini kazandınız" dedi. 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilerle ilgili sözleri sonrası tutuklanmasına tepki gösterdi. Peker, 'Deli Çavuş' hesabından yaptığı paylaşımda, "Bunların atadığı müdürler, o gariplerden cinsel olarak faydalanır. İnsanlar çocuklarını Kuran öğrensin diye Kuran Kurslarına gönderir. Orda da hoca olduğunu söyleyen şerefsizler, ufacık erkek çocuklarından cinsel olarak faydalanır. Atadıkları Aile Bakanı, “bir kereden bir şey olmaz”der" dedi. 

Peker, Gülşen olayının gündem değiştirme çabası olduğunu belirtti. Deli Çavuş hesabından yaptığı paylaşımda, "Şarkıcı Gülşen olayı ile gündemi değiştirdik diye siz kendinizi kandırın. Nereye elinizi atsanız her yer kuruyacak" dedi.  

İşte Peker'in o paylaşımı:  

Fotoğraf açıklaması yok.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Üç üniversite bitiren pazarcı kadın Erdoğan'dan kendisine haksızlık yapıldığını söyleyerek torpil istedi. Barış Terkoğlu’ndan flaş iddia: Kemal Kılıçdaroğlu tutuklanacak ‘Berat Albayrak beni bitirmeye çalışıyor’ diyen Sedat Peker çark etti CHP'den doğal gaz akışının kesilmesine ilişkin korkutan uyarı