Ana Sayfa
25 Eylül 2021 ( 784 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'e suikast alarmı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker'e yönelik olası bir suikast ihtimaline karşı alarma geçildiği belirtildi.

Türkiye'de organize suç örgütü olduğu iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturmada yakalama kararı bulunan Sedat Peker hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Erk Acarer sosyal medya hesabından Sedat Peker'e ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Acarer, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Sedat Peker'e ilişkin iki tür kaygısı olduğunu belirterek, ilkinin Türkiye ile ilişkilerin daha karmaşık hale gelme ihtimali olduğunu söyledi. 

BAE'nin ikinci kaygısı hakkında çok önemli bilgiler paylaşan Acarer, Peker'e yapılabilecek bir suikaste ilişkin korkunun hakim olduğunu söyledi. Buna bağlı prestij kaybından da korkan BAE'nin otel ve çevresindeki binalar arasında keskin nişancıların olası eylemleri için ölçüm yapıldığı iddia edildi. 

İşte o paylaşım:

"BAE’nin 2 tür Peker kaygısı var. Birincisi Türkiye ile ilişkilerin daha karmaşık hale gelmesi. İkincisi ise suikast korkusu ve buna bağlı prestij kaybı. Bu nedenle otel ve çevresindeki binalar arasında keskin nişancıların olası eylemleri için ölçüm yapıldı."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Remzi Özdemir, Atilla Yeşilada ve Selçuk Geçer'den peş peşe uyarılar! Sokağa çıkma yasağı tartışması! Türkiye’de 2 saat kala Avrupa’da 1 gün önce Boğazların yönetimi Katar üzerinden İngilizlere aktarılıyor Temel Karamollaoğlu yerli otomobili eleştirdi