Ana Sayfa
15 Kasım 2021 ( 1631 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker, HDP'den AKP'ye geçen ismi örnek verdi: Şimdi evliya mı oldu?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın ölümü ile ilgili paylaşım yaptı. 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın ölümüne ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

AKP'nin yerel seçimlerden önce Öcalan'ı TRT'ye çıkarıp oy istediğini hatırlatan Peker, Öcalan için "Şeytanı bol olsun" ifaadelerini kullandı. 

İşte Peker'in o açıklaması: 

"1osman öcalan’ı (şeytanı bol olsun) televizyona çıkarıp oy isteyenler, HDP’yi bir kenara bırakın direk abdullah öcalan’dan oy isteyenler, HDP’nin fikirlerini hiçbir zaman beğenmediğini söyleyen Yılmaz Özdil’e atıp tutuyorlar. Varlığıyla onur duyduğumuz Yılmaz Özdil Ağabey’in…

2…dostluğu da düşmanlığı da mertçedir. HDP konusundaki açıklamaları da tam bu yöndedir. Karşı görüşünde olduğun insana hatta düşmanına bile adil olmak gerekir. Dicle Belediye Başkanı HDP’deyken kötü adam, başka partiye geçince ise evliya mı oluyor?

3HDP’deyken teröristti, günahkardı. ALLAH aşkına doğru söyleyin, transfer öncesi gusül abdesti aldırtıp tövbe istiğfar ettirdiniz mi? Yüce ALLAH aşkına yapmayın. Konuşmanın içinden bir cümle alıp üstüne abanmayın. NAMUS ÜZERE OLUN, ADAM OLUN !" 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'ndan Soylu'ya: Birkaç aylık işin kaldı, işine bak Cemal Enginyurt'tan Süleyman Soylu'yu Çıldırtacak Sözler! 'Pisliklerin Ana Babası' Mehmet Faraç açıkladı. TIME Dergisi seçimden sonra kimi kapak yapacak Dünyada petrolün fiyatı düşerken bizde benzine de zam geliyor