Ana Sayfa
06 Nisan 2023 ( 2638 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker sessizliğini bozdu. Muhalefete mesaj verdi

BAE’de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker, sessizliğini bir retweet ile bozdu. Peker, retweetini bir süre sonra geri çektiği paylaşımda, "Muhalefetin ne yapıp edip Sedat Peker’i konuşturması gerekiyor" ifadeleri yer aldı.

Bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE), 'dijital tecrit' altında tutulan Sedat Peker, sessizliğini yaptığı yeni retweet ile bozdu.

Peker, bir Twitter kullanıcısının "Muhalefetin ne yapıp edip Sedat Peker’i konuşturması gerekiyor." paylaşımını retweet etti.

Sedat Peker, bir süre sonra retweetini geri çekti.

Peker'in retweet ettiği paylaşım şu şekilde:

"Muhalefetin ne yapıp edip Sedat Peker’i konuşturması gerekiyor. Bu sürecin akabinde kendisi itirafçı statüsünde ülkemize getirtilerek adil şekilde yargılanmalı. Kendisinin ve ailesinin can güvenliği sağlanmalı.

peker.jpg

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTI

Sedat Peker için 12 Mart'ta imza kampanyası başlatılmıştı.İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez tarafından başlatılan kampanyaya Sedat Peker'in eşi Özge Peker de katılmış ve destek çağrısında bulunmuştu.

"Dijital tecridi durdur, Sedat Peker’i konuştur" başlıklı imza kampanyasına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de destek verenler arasındaydı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nagehan Alçı indiği gemiye tekrar binmeye çalışıyor AKP burs kıyağını böyle savundu: Üçü de başörtülü... İsmail Saymaz, ‘Ekonomimiz Almanya ve Çin'i geçti’ diyen Merve Şebnem Oruç'u tek bir soruyla yıktı Hadi Özışık hakkında kimsenin bilmediği şok gerçek ifşa oldu!