Sedat Peker, videosunu paylaştı: Lanetle anılacaksınız!

855 izlenme 31 Ekim 2021
Reklamlar
Adana’da dönemin valisi tarafından ödüllendirilen iki polisten biri olan polis memuru C.A., 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı. Kaçmak isterken 3 meslektaşını yaralayan C.A. ile beraberindeki eşi N.A., ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Adana’da, dönemin Adana Valisi tarafından ödüllendirilen iki polisten biri olan polis memuru C.A., 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı. Kaçmak isterken 3 meslektaşını yaralayan C.A. ile beraberindeki eşi N.A., ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Organize suç örgütü lideri olmakla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker ise haber üzerine sosyal medya hesabından ödüllü polisin yakalanma anının videosunu da paylaşarak tepki gösterdi.

Peker paylaşımında, “Yüce ALLAH sizin belanızı versin. Narkotikle mücadelede en başarılı polis diye seçip ödül verdiğiniz görevli dahi dünya kadar uyuşturucu ile yakalandı. Çocukları uyuşturucudan ölen annelerin gözyaşlarında boğulacaksınız, lanetleriyle anılacaksınız.” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Facebook'tan Türkiye'ye rest: "Eğer baskı olursa..." Seni Sevmeyen Ölsün şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcıdan kötü haber Uluslararası Enerji Ajansı'ndan korkutan uyarı Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya FETÖ sorusu