Sel felaketinin boyutlarını anlatan kadına ağıza alınmayacak hakaretler

3181 izlenme 13 Ağustos 2021
Reklamlar
Kastamonu Bozkurt'taki selin boyutlarını ağlayarak anlatan videosu gündem olan kadına, sosyal medya trollerinin hakaretleri tepki çekti...

Kastamonu Bozkurt'taki sel felaketinin boyutları günler sonra ortaya çıkmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre Kastamonu'daki selden can kayıpları 29'a ulaştı.

FELAKETİN BOYUTLARINI ANLATTI

Sosyal medyada ise bir kadının Bozkurt'taki selin boyutlarını ağlayarak anlatan videosu gündem oldu.

İsmi bilinmeyen kadın ayrıca sosyal medyadaki bir canlı yayında ise bölgedeki HES’le ilgili olarak;" Bozkurtlu vatandaş, selden 1 saat önce HES’te çalışan bir görevlinin HES’in çöktüğünü “Kaçın, canınızı kurtarın. Burası patladı” sözleriyle haber verdiğini söyledi." açıklamasında bulunmuştu.

TROLLERDEN HAKARET YAĞDI

İktidara yakın Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'un söz konusu kadının videosunu; "Kim bu hanım kim tanıyan var mı. Bozkurt'tan mı" ifadeleriyle paylaştı.

Uğur'un paylaşımının altına sosyal medya trolleri hakaretler yağdırdı.

İşte o paylaşımlar:








Bunlar da İlginizi Çekebilir

Süleyman Soylu'dan kötü haber İstanbul trafiğinde çakarlı araç denetimi! Bugün başladı Naci Görür iki deprem tehdidiyle karşı karşıya olan şehri uyardı. Tehlikenin nereden geleceğini açıkladı Sinan Oğan Süleyman Soylu’ya Canlı Yayında Meydan Okudu! “Yüreğin Yiyorsa Söyle!”