Ana Sayfa
08 Ekim 2019 ( 480 izlenme )
Reklamlar

Senatör Lindsey Graham'dan Türkiye'ye küstah tehdit

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham Türkiye'nin Suriye'ye askeri müdahalesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Graham, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyonu gerçekleştirmesi halinde "cehennemden gelme" yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını söyledi.

Trump yönetimine yakın Cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyon konusunda sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu..

Graham,"Türkiye Suriye'nin kuzeyine girerse, bu adımı Kongre'nin cehennemden gelme yaptırımları takip edecektir. Kapsamlı, derin ve yıkıcı yaptırımlar" ifadelerini kullandı.

Graham daha önce yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Suriye’ye girmesi durumunda Demokratlarla ortak bir yaptırım tasarısını Kongre’den geçireceklerini ve Türkiye’nin NATO üyeliğinin askıya alınması çağrısı yapacaklarını söylemişti. 

Trump’a “Yaptırımların veto edilmemesini bekliyoruz” diyerek seslenen Graham, Trump’ın kararını da “Kürt müttefikleri terk etme ve Suriye’yi Rusya, İran ve Türkiye’ye teslim etme kararı” olarak nitelemişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yüksek sesli ezandan rahatsızım Özlem Zengin: Tehdit üstüne tehdit alıyorum, yoruldum artık Kına gecesi ve mevlidden sonra Türkiye İslamcı sosyetenin bu hoş geldin partisini tartışıyor Engin Özkoç Camilerde Müzik Provokasyonu İle İlgili Çarpıcı Belgeyi Gösterdi: Şu Rezilliği Görün!