Şeytanın bile istifa ettiği o an..

2298 izlenme 28 Nisan 2020
Reklamlar
Korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası seyahat engeli getirildi. Bu coğrafyada çekilen bir görüntüde ise vatandaşların yasağı delme yöntemi “coğrafya kaderdir” sözünü doğrular nitelikte.

Korona virüs salgını sonrası tedbirler kapsamında birçok yasak getirilirken vatandaşların bu yasakları delmeye çalışan görüntüleri sosyal medya platformlarında yer aldı. Getirilen yasaklardan biri de şehirler arası seyahat engeliydi. Bu yasağı delmeye çalışan vatandaşların görüntüler ise “coğrafya kaderdir” sözünü ispatlar nitelikte.

Türkiye’de çekildiği iddia edilen ancak İran, Irak, Bulgaristan, Azerbaycan gibi yakın coğrafyalarda çekildiği düşünülen görüntülerde kamyon kasasına koydukları minibüs ile vatandaşlar, şehirler arası seyahat engelini delmeye çalışıyor.

sehirlerarasi-yasak-kamyon.jpg

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker FETÖ'cülere cevap verdi. 24 tweet atarak hiç bilinmeyen isimleri açıkladı TC önerisi AKP- MHP oyları ile reddedildi Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çürük yanıtı Fatih Altaylı okurlarına kızdı: "AKP'nin neden oy aldığını hala anlamıyorsunuz"