Show TV spikeri Ece Üner'in deprem göndermesi sosyal medyayı salladı

5094 izlenme 27 Eylül 2019
Reklamlar
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından büyüklüğü 5.8 olarak açıklanan depremin ardından, Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'in "Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM var" yorumu sosyal medyada gündem oldu. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından büyüklüğü 5.8 olarak açıklanan deprem, birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner de depremle ilgili "İstanbul'da olası bir depremde bizlerin toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edilmiş. Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var" dedi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem sonrası polemik konusu olan deprem toplanma alanlarıyla ilgili Ekrem İmamoğlu'nun "1999 depreminden sonra 470 alandan ne yazık ki sadece 77'si kalmış" sözlerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tepki göstermişti. Oktay, "Burada siyaset yapmıyoruz, insan hayatını konuşuyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün depremin ardından yaptığı açıklamada İstanbul'da on binlerce toplanma alanı olduğunu söylemişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu 'Erdoğan iktidarı devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş gör' dedi. Sosyal medya yıkıldı Adnan Tanrıverdi'nin anayasa modeli: Başkent İstanbul, resmi dil Arapça! Asıl tiyatro, bakın nasıl sahneleniyor... Ay, Dünya'dan koptu: Günler 25 saat sürecek