Sığınmacı kadın: Bize Türkiye bakmıyor para Avrupa’dan geliyor

807 izlenme 02 Haziran 2021
Reklamlar
Ankara’da yaptığı sokak röportajlarıyla bilinen Ortaya Karışık isimli YouTube kanalında yaşanan bir tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Ankara’da bir sokak röportajına dahil olan Suriyeli sığınmacı kadın adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Ortaya Karışık isimli YouTube kanalının bir kadına mikrofon uzattığı röportajda vatandaş geçim derdinin en büyük sorun olduğunu söylerken, Suriyelilere harcanan 40 milyar doları da hatırlattı.

Oradan geçen ve Suriye konusunun konuşulduğunu duyan bir Suriyeli sığınmacı kadın ise röportaja dahil oldu.

Kendilerine ödenen paranın Avrupa’dan geldiğini savunan kadın, 40 milyar dolar tartışmalarına ise sessiz kaldı. Aldıkları sosyal yardımları inkar etmeyen kadın Kızılay kartıyla kili başı 140 TL aldıklarını dile getirdi.

"SONUNUZ SURİYE GİBİ OLUR"

Suriyeli kadın devamında ise çarpıcı sözlere imza attı. Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetinin bilinmediğini savunan kadın, “Sonunuz Suriye gibi olur” ifadelerini kullandı.

Suriyeli sığınmacı sözlerine ise çevredeki vatandaşlar itiraz etti. Yer yer sinirlerin gerildiği röportajda, vatandaşlar “Sizin gençleriniz burada geziyor bizim evlatlarımız sizin yüzünüzden şehit oluyor” dedi.

Suriyeli sığınmacı kadın ise, “Benim suçum mu çocuklarınızı ben mi gönderiyorum, onu gidip Erdoğan’a” sorun diyerek tepki gösterdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Otomobilin içinde yakalanan hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş: MHP’yi arkada karanlık birtakım güçler yönetiyor BİM İcra Kurulu Üyesi, Erdoğan'ı bombaladı Tarkan'ın şarkısına Bahçeli'yi şok edecek destek! Operasyonları yapan isim kazan kaldırdı