Ana Sayfa
19 Eylül 2019 ( 691 izlenme )
Reklamlar

Sınırda hareketlilik Doktorların izinleri iptal

Şanlıurfa Valiliği, ikinci bir emre kadar doktorların bütün izinlerini iptal ederken, aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara’nın da olduğu 11 ildeki çok sayıda doktor Urfa ve Mardin’e görevlendirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamayla, Suriye’ye yönelik olası bir operasyon kapsamında birçok doktor Şanlıurfa ve Mardin’de görevlendirildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

“Şanlıurfa/Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesisleri emrine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye bölgesine yapılması planlanan sınır dışı askeri harekat kapsamında sağlık hizmetlerinin yürütülmesi için yapılan organizasyona destek vermek amacıyla resen görevlendirilen personelin, 20/08/201920/10/2019 tarihleri arasındaki görevlendirilme onayları ekte gönderilmektedir.”

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kapalıçarşı'dan kimler dolar sipariş etti. Dolarlar vagon vagon gitti Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara uyardı! "Aramızda 36 bin hayalet var" Bunu dün söyliyen AKP'nin Başbakanı:"TAYYİP BEY MAALESEF ÇEKİLMEK ZORUNDA ÇÜNKÜ ?" Türkiye yağışlı ve serin havanın etkisi altına giriyor