Ana Sayfa
09 Şubat 2020 ( 1444 izlenme )
Reklamlar

Sisi (Seyhan Soylu) AK Partili aileye gelin gitti

Kamuoyunda "Sisi" olarak tanınan transeksüel Seyhan Soylu 3. kez evlendi. Sisi'nin Rizeli iş adamı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayri Yazıcı'nın aile yakını Fahri Yazıcı ile evlendiği bildirildi.


47 yaşındaki transeksüel birey Seyhan Soylu 3'üncü evliliği dün akşam Rizeli bir iş adamı ile İslami usullere göre gerçekleştirdi.

Rize'nin Çayeli ilçesinin tanınmış ailelerinden "Yazıcılar"a gelin giden Seyhan Soylu, 35 yaşındaki Fahri Yazıcı ile imam nikahı kıydı.

 HAYATİ YAZICI'NIN YAKINI

Sisi'nin yeni eşi Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı! Yazıcı aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın da aile yakını olarak da tanınıyor.

 SuperHaber haberine göre, Soylu'nun Yeşilkoy'deki konağında yapılan nikahta dini ritüeller ön plandaydı.

 Nikah öncesi evde imam eşliğinde; Kuran'ı Kerim tilaveti yapıldı. Tasavvuf ekibi eşliğinde ilahiler okundu ve semazen gösterisi yapıldı.

Sisi, yakın dostlarının katıldığı nikah öncesi bir konuşma yaptı:

ŞAMAN DÜĞÜNÜ

Seyhan soylu, Moğalistan'da Şaman düğünü yapacağını ifade ederek şunları söyledi.

"Bizde öncelik İslami ritüel, Nisan ayında Moğolistan'da Şaman düğünü, Allah nasip ederse yazın da istanbul ve Rize'de basına kapalı yakın dost, arkadaş ve aile eşrafının katılacağı mütevazi bir 'Kır düğünü' yapmak gönlümüzden geçmekte.

Artık yeni adım attığım hayatımda muhafazakar, mütedeyyin bir hayat sürmek istiyorum. Evlilik kurumu sorumluluk ister, geçmişimde yeteri kadar çılgınlıklar yaptık. Artık durulma ve dingin bir hayat sürmek gerek. Benim de hep İslami ritüellerle izdivaç yapmak gönlümde vardı. Allah kalbime göre nasip etti. Geçmişte olaylı Marmara Gemisi sürecinde Kudüs ziyaretimde ilk kıblemiz Mescidi Aksa'da yarı hacca nail olduk.
 
Rabbim nasip ederse eşimle birlikte Mekke ve Medine ziyaretleri de yapmak istiyorum. Bu ziyaretler sonrasında da İslami kurallara göre hayatımı idame ettirmek istiyorum."

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Orta sınıfın çöküşünü verdiği araba ilanıyla duyurdu "Binali Yıldırım'ın serveti Koç ve Sabancı'yı geride bıraktı!" Erdoğan şikayetçi: Medyamız bizim sesimizi ve nefesimizi yansıtmıyor Ersan Şen Cem Küçük’e kızdı hırsını Hülya’dan çıkardı. Habertürk canlı yayınında ortalık karıştı